Äntligen här!

Nu är den äntligen här! Min egen wellment-sida. En sida som på många sätt knyter ihop min spretiga person till ett. Tidigare i mitt liv har jag sett detta spretiga som något negativt, något jag måste förklara. Jag har känt att jag måste börja om från grunden när jag velat byta inriktning och känt ett tvång att hitta DET som jag ska ägna resten av mitt liv åt. Men nu vet jag att jag gör det jag gör så länge det ger mig något, sen gör jag någonting annat. Det betyder inte att byta riktning så fort jag får motstånd. Av motstånd utvecklas vi, det vet jag men det innebär inte alltid att jag orkar stå kvar.

I den här bloggen kommer du att få följa mig och mitt liv som just nu innehåller många förändringar. I januari flyttade jag från Södermalm i Stockholm till Stora Blåsjön i norra Jämtland. Från storstaden till glesaste landsbygden. Vi har flyttat till ett hus som i stora delar inte är renoverat inomhus sen  50-talet. Vi har stora planer för hur huset ska förändras från att ha varit min pappas barndomshem och senare fritidshus till att du bli vårt hem. Mycket måste städas bort men mycket ska vara kvar. Äntligen har jag riktiga möbler som är hemsnickrade. Visst, det har redan kommit in Billybokhyllor, men det kommer inte bli så mycket mer sådant. Första steget är att gräva ur för att sätta ny golvbrunn i källaren, dra om ett avloppsrör för att snart få till en tvättstuga. Du ska få se bilder, jag lovar. Före och efter.

Dela med dina vänner:
Personligt, , Permalink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *