Från Södermalm till Stora Blåsjön


Ska ni bo där för alltid? Vi får väl se, men även om jag känner mig hemma här så är Stockholm fortfarande hemma på riktigt. Annars kan man ju tänka sig att vi bor här till dess att huset är helt omgjort och sen flyttar vi. Är det någon som känner igen mönstret ;)…

Så här såg det i alla fall ut sista morgonen från lägenheten när det var dags att lämna kära Södermalm. Byggarna utanför fönstret fanns ingen risk att sakna.

Eftersom vi körde med två fulla bilar varav en dessutom med släp så gick det inte undan. Vi körde och körde och körde och körde. Och en massa timmar senare stannade tripmätaren på exakt 81 mil när jag körde in på gården!

Våra fantastiska grannar hade röjt upp på grusplanen (snöplanen kanske snarare) framför huset, men för att kunna öppna dörren hade vi lite skottning kvar. Äntligen är vi på plats där det är riktig vinter!!!

Efter en lång natts sömn tog jag första bilden som Blåsjöbo från vardagsrumsfönstret. Hej fjällen, nu är vi här!
Sen var det dags att tömma flaket och det två bilarna och det fullt så fullt!
Hela huset kändes belamrat och jag trodde nästan att jag bodde i en labyrint. Och inte blev det bättre av att vi åkte ner en sväng till Stockholm i februari och hämtade ännu mer saker. Nu till påsk har vi inga kartonger kvar nere och bara några med böcker och papper kvar på övervåningen. Funderar på hur många bokhyllor man kan ha och var man kan placera dem, och undrar om jag börjar bli min pappa 😉
Fortsättning följer!!
Dela med dina vänner:
Frostviken, Stora Blåsjön, , , Permalink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *