Tvivel

Så nu är vi här på riktigt i Stora Blåsjön. Mannen har ett riktigt jobb och jag börjar i vanlig ordning att stressa lite över pengar. Säsongen är över och jag har inget jobb. Och så kommer det där krypande tvivlet. Fast det bästa är att nu känner jag igen det så väl. Denna sysselsättning jag avsatt år till. Min yogaguru, den fantastiska Minanda Fritz, sa till mig att tvivla är meningslöst! ”-Antingen så gör man något eller så gör man det inte! Tvivla inte!” Och det är så sant. Det enda tvivlet gör med oss är att begränsa oss och hindra oss från att göra det vi vill och kan. Vi är unika människor och vi gör saker på vårt eget sätt, då kan det ju inte bli fel, eller hur? Sen kan omvärlden försöka få oss att tro det, och tyvärr lyckas den ganska ofta, men vi bör försöka se förbi det.

Så nu slutar jag tvivla och sätter igång med mitt eget magiska projekt, wellment. En blandning av allt som är jag, struktur och kreativitet. Jag älskar att gräva mig ner i siffror och statistik och hitta lösningar på problem. En klok chef delade med sig av ett bra visdomsord en gång: ”if you are not part of the solution, you are part of the problem”. Det stämmer så väl. Min energi dräneras av att fokusera på problem och flödar av att hitta lösningar. Det är ofta i strukturen som lösningarna finns. I en god struktur kan kreativitet och energi flöda, utan struktur blir det bara kaos.

Nuuu kör vi!

Dela med dina vänner:
Personligt, Stora Blåsjön, , , , Permalink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *