Omstart nystart

Hej!

För snart 6 år sedan startade jag Wellment. Då hade jag ungefär 2 år tidigare avslutat en anställning – hoppat av ekorrhjulet och gått på mitt första yogaretreat. Jag trodde aldrig att det skulle leda till att jag utbildade mig till yogalärare. Men det var meningen att jag skulle hitta just My Spirit Yoga (MSY). Fokuset i MSY är den egna personliga resan – att hitta och leva sin fulla potential – snarare än att praktisera asanas (fysiska övningar) till perfektion. Därmed inte sagt att man inte ska göra positionerna korrekt – det ska man naturligtvis eftersom de är utformade med en tydlig intention. Inte ens när jag började min yogalärarutbildning tänkte jag att jag skulle hålla klasser i yoga – jag var där för den personliga ”resan”. Men eftersom det ingick i utbildningen så började jag ändå hålla klasser – och det var jättekul och jag fick bra feedback.

Av olika anledningar bestämde vi oss för att flytta upp till min pappas barndomshem i Stora Blåsjön, norra Jämtland. Vi bodde där i närmare 4 år och min son föddes där. Det är helt klart de mest lärorika åren hittills i mitt liv. Jag kommer säkert återkomma med reflektioner från den perioden senare. Tyvärr slutade jag att hålla yogaklasser. Mitt liv fylldes med så mycket annat och för att vara krass så var väl inte efterfrågan direkt påträngande. Jag hade två tappra yogisar nästan kom varje gång och jag är oändligt tacksam för det. Den sista yogaklassen jag hade i Blåsjön var en vecka före min son föddes, i november 2012.

I cirka 2,5 år har vi bott i Eskilstuna och jag har även hunnit skapa en dotter. En väldigt bestämd dam som kan vara lika arg som glad. Nästan alltid glad men nog får mamma känna att hon lever alltid :).

Nu är det i alla fall dags att kicka igång Wellment igen. I höstas gick jag en uppdatering på min yogalärarutbildning och nu i vinter har jag själv kommit igång med att yoga hemifrån hos en annan yogalärare i Eskilstuna. Förutom att jag ska börja hålla några yogaklasser planerar vi just nu detaljerna för en yoga- och vandringsresa. Två yogalärare, en vandringsguide – magisk natur i Stora Blåsjön. Ta da! Cirkeln sluts. Det kommer bli magiskt. Det går att läsa mer om resan här på hemsidan.

Sådär ja… Jag ville bara att du skulle veta att Wellment är på gång igen.

Vi hörs snart igen!

Anette

Dela med dina vänner:
Eskilstuna, My Spirit Yoga, Personligt, Stora Blåsjön, YogaPermalink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *